Een vraag stellen

Heb je een vraag over jouw huurwoning? Wil je weten hoe we je verder kunnen helpen? Vind hier de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Ga naar Contact en open het contactformulier. Geef aan wat er gewijzigd moet worden. Noteer hierbij altijd de gegevens zoals die nu nog bij ons bekend zijn: uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en e-mailadres.

Ga naar Contact en open het contactformulier. Geef uw oude en nieuwe bankrekeningnummer aan ons door. Noteer hierbij altijd de gegevens zoals die nu nog bij ons bekend zijn: uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en e-mailadres.

U dient hiervoor een verzoek in te dienen. Het verzoek wordt in eerste instantie met de vastgoedeigenaar besproken, de eigenaar bepaalt of het verzoek wordt ingewilligd of niet. U kunt een verzoek indienen via het contactformulier. Noteer hierbij altijd de gegevens zoals die nu nog bij ons bekend zijn: uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en e-mailadres. Geef tevens de gegevens door van de persoon die u als medehuurder wil laten toevoegen: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

U dient hiervoor een verzoek in te dienen. Het verzoek wordt in eerste instantie met de vastgoedeigenaar besproken, de eigenaar bepaalt of het verzoek wordt ingewilligd of niet. U kunt een verzoek indienen via het contactformulier. Noteer hierbij altijd de gegevens zoals die nu nog bij ons bekend zijn: uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en e-mailadres. Geef tevens de gegevens door van de persoon die de woning wil blijven huren: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

U heeft een afgesproken tijd waarbinnen u de huur opzegt. Dit heet opzegtermijn. In uw contract staat hoe lang die is. U dient uw huurcontract schriftelijk op te zeggen per e-mail. U stuurt uw opzegging naar [URL] en vermeld daarbij de volgende gegevens: uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en de datum per wanneer u het huurcontract wil opzeggen. Uiteraard met inachtneming van de opzegtermijn. Wij nemen uw opzegging in behandeling en koppelen u terug als deze akkoord is.

Is er iets defect? Of werkt er iets niet zoals het zou moeten? Geef het door en we helpen je zo snel mogelijk. Ga naar contact en vul het contactformulier in. Noteer hierbij altijd de gegevens zoals die bij ons bekend zijn: uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en e-mailadres.

Geef aan wat de situatie is en welke reparatie je nodig acht.

Voor ernstige situaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u bellen met [TEL].

Dit telefoonnummer is alleen voor spoedgevallen.

Voor andere storingen of reparatieverzoeken kunt u het contactformulier op onze website gebruiken.

Antwoord niet gevonden?

Ga naar Contact en stel uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring